elokuvat : musiikki : porukka : tulossa : linkit

huomio :
Amazementin "Pian on aamu" voitti pronssia
Etelä-Koreassa!


UNICA 2006 -tapahtumassa Pian on aamu palkittiin pronssimitalilla!Amazementin vieraskirja on avoin kaikenlaista palautetta varten. Kerro, me kuuntelemme.

Kirjoita | Lue


Lue artikkeli:

(huom: koska tämä on herättänyt keskustelua, huomautettakoon, että artikkelit ovat kirjoittajiensa henkilökohtaisia mielipiteitä, EIVÄT koko Amazementin yksimielisiä linjanvetoja)

Kohta on vitosen aika. (Teea Kortetmäki)
Ei aikaakaan -ensi-ilta. (Teea Kortetmäki)
Amazementin elokuvailta. (Sami Sokka)
Uuden elokuvan hype. (Sami Sokka)


08/09/2006

Pian on aamu on voittanut pronssia kansainvälisen epäkaupallisen elokuvaliiton vuosittaisessa UNICA 2006 -tapahtumassa! Liiton 25:stä jäsenmaasta kilpailuun saapui yhteensä 111 elokuvaa, joista neljä Suomesta. Elokuvan omat sivut päivitetään kunhan posti tuo palkinnon perille. Lue myös Pixoffissa julkaistu juttu.

Kuten varmasti olette huomanneet, Amazement on viettänyt hiljaiseloa lähes vuoden. Ryhmä jossa elokuvia enimmäkseen toteutettiin ei ole enää sellaisenaan kasassa, joten perinteisiä Amazement-projekteja ei välttämättä ole enää luvassa. Alunperin Amazement-projektiksi kaavailtu työnimi Aki tulee näkemään päivänvalon lokakuun lopulla. Elokuva on ryhmältään "nyky-Amazementia" siinä missä Pian on aamu, mutta koulun tarjoamien puitteiden myötä elokuvaa ei koettu täysin amatöörimeiningillä tehtäväksi. Se on linja, joka yhdistää kaikkia aiempia Amazementin elokuvia. Työnimi Aki julkaistaan joka tapauksessa netissä ja siitä tiedotetaan näillä sivuilla.

17/10/2005

Pian on aamu -elokuvan omalle sivulle on nyt lisätty läjä pressi- ja making of -valokuvia, ensin mainitut .tif- ja jälkimmäiset .jpg-formaatissa. Lisäksi sivuille on lisätty ohjaajan projektin aikana raapustelema tuotantopäiväkirja. Molemmat löytyvät elokuva-linkin takaa. Käykäähän katsomassa!

07/10/2005

Amazementin uunituoreiden elokuvien ensi-illat järjestettiin tänään Kallion lukion Studioteatterissa kutsuvierasyleisölle. Teemme ainakin oman ryhmämme sisällä historiaa, sillä vain pari tuntia ensi-illan jälkeen julkaisemme elokuvat myös netissä. Nyt voit siis ladata koneellesi vastavalmistuneet elokuvamme Kesken ja Pian on aamu.

Edellisiä päivityksiä...Anne Laitala kokee kovia elokuvassa Kesken.

(c) Arttu Haglund / Amazement 2001-2006